Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Saarbrücken, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #10190
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 18:15
METRO Deutschland GmbH
Adresa Metro-Straße 1, Schlüterstraße 3, 40235 Düsseldorf, Germany
Emaili METRO Deutschland GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimi i mallërave
  • Vendosja e mallrave në ambientin e shitjes
  • Shërbimi me klient
Eksperiencat
  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Njohuri të gjuhës gjermane
  • Të ketë sjellje të përshtatshme me klient
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 474 herë