Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Saarbrücken, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #8834
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 14:30
Metro CC
Adresa Ivana Pavla II 3, 21212, Kaštel Sućurac, Hrvatska
Emaili Metro CC Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimi I mallërave
  • Vendosja e mallrave në ambientin e shitjes
  • Shërbimi me klient
Eksperiencat
  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Njohuri të gjuhës gjermane
  • Të ketë sjellje të përshtatshme me kliente
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 333 herë

#Marketing