Agjent të shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 25 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Mirëmbajtje Organizativ Planifikim Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #7859
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 09:15
MESSO GROUP SHPK
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

MESSO GROUP SHPK, shpall konkurs per :

4 Agjent të shitjes, për tërë territorin e Kosoves.

Messo Group sh.p.k është kompani e cila merret me shitjen e lëndës së parë për ëmbëlsira. Messo shpk tani është duke I zgjeruar kapacitetet e saja shitëse dhe logjistike dhe për këtë arsye kërkojmë punëtorë të cilet kanë vullnet dhe ambicje per të punuar dhe të na bashkangjiten ne rrugëtimin tonë drejt rritjes dhe zhvillitmit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
 • Kujdeset ndaj klientit ekzistues
Eksperiencat
 • Niveli i mesëm I edukimit
 • I orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz
 • Kreativ
 • Punëtor
 • I besueshëm
 • Vetë-iniciativë
 • Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje
 • Të ketë përvojë pune në shitje

Të gjithë të interesuarit te dërgojnë CV-në në email adresen [email protected] ose [email protected].  

#Marketing