Saldues 100%

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Linsengericht, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4473
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 14:00
MERSEN Deutschland Linsengericht GmbH
Adresa Lagerhausstraße 7-9, 63589 Linsengericht
Emaili MERSEN Deutschland Linsengericht GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi cilësor dhe profesional i prodhimeve individuale dhe serike (saldim robotik MAG, TIG)
  • Optimizimi i proceseve salduese
  • Vetëkontrolli në departament
  • Bluarja, suvatimi dhe drejtimi
Eksperiencat
  • Kushte moderne pune
  • Ambient të këndshëm pune
  • Perspektivë në një pozitë të përhershme pune
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 80 herë

#Marketing