Mekanikë të ndërtimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Linsengericht, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8696
Data e publikimit 7 Oct 2019 - 15:45
MERSEN Deutschland Linsengericht GmbH
Adresa Lagerhausstraße 7-9, 63589 Linsengericht
Emaili MERSEN Deutschland Linsengericht GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prodhimi i komponenteve komplekse nga Tantalumi duke përdorur saldimin TIG
  • Përpunimi i pjesëve të fletëve (prerja, lemimi, dhe saldimi i metalit të hollë)
  • Vendosja e mjeteve dhe makinave
  • Zbatimi i skicave teknike dhe listave të pjesëve
  • Pajtueshmëria me kërkesat e cilësisë së lartë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 64 herë

#Marketing