Kamarier – e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Happy Valley-Goose Bay NL, Kanadë
Data e skadimit 14 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4993
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 13:30
Merlo's Press and Bean Restaurant
Adresa Happy Valley-Goose Bay NL
Emaili Merlo's Press and Bean Restaurant Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi –  Nuk kërkohet  
  • Letër kredenciale –   Nuk kërkohet  
  • Eksperienca e punës – 1 – 7 muaj minimalisht
  • Njohuri kompjuterike – Regjistrim elektronik i te hollave
  • Aftësi per mbikqyrje  – 3 – 4 persona
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 68 herë

#Marketing