Ndihmës/e në Kuzhinë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #6138
Data e publikimit 14 Aug 2019 - 18:15
Menterschwaige GUTSHOF
Adresa Germany
Emaili Menterschwaige GUTSHOF Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Punë përgatitore dhe bashkëpunim në përgatitjen e ushqimit të nxehtë dhe të ftohtë
  • Zbatimi i teknikave të punës dhe të gatimit
  • Pajtueshmëri me rregulloret e higjienës
Eksperiencat
  • Përvoj pune në kuzhinë
  • Gatishmëri e lartë për të mësuar dhe për të shijuarpunën e gatimit
  • Ndërgjegjësim i cilësisë së lartë
  • Një pamje e pastër, përkushtim dhe fleksibilitet
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 678 herë