Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Meiben, Evropë
Data e skadimit 12 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #7879
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 03:08
Meissen GmbH Company
Adresa Talstr. 9, 01662 Meissen
Emaili Meissen GmbH Company Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Përgatitë ushqim në mënyrë profesionale
• Udhëzon stafin rreth blerjeve për kuzhinë

Eksperiencat

• Përparësi trajnimet në këtë fushë
• Përvojë pune minimum njëvjeçare në fushën e kuzhinës
• I gatshëm për punë edhe në fundjavë

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 19 herë

#Marketing