Shites ne Departamentin Ngohje-Ftohje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 12 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7304
Data e publikimit 9 Jul 2019 - 20:00
Megatek Albania
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: 

Shites ne Departamentin Ngrohje-Ftohje

Qellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates.
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.
Eksperiencat
Edukimi: Te kete mbaruar shkollen e mesme profesionale per hidraulik.
Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e punes si hidraulik apo me sistemet e Ngrohje Ftohjes. 

Aftësite: 
Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.Te pelqeje punen me njerezit.Te jete i dobishem dhe i sjellshem.Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.Njohuri te mira te produkteve. Shënime
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura:
1. CV te detajuar 
2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
1. Me e-mail: [email protected] 
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: 

MEGATEK S.A 
Divizioni i Burimeve Njerezore 
Autostrada Tirane-Durres km 7. 
Tirana, Albania
 

#Marketing