Picamen

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 12 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #7303
Data e publikimit 9 Jul 2019 - 19:00
Megatek Albania
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Picamen
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Qellimi I Pozicionit: Te hartoje dhe menaxhoje punen ne sektorin e prodhimit te picave ne ambientin e lokalit self service Bar - Kafe Megatek.
Kualifikimet: Te kete mbaruar shkollen e mesme profesionale te picajolit.

Eksperiencat

Eksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet eksperience pune si Picier.

Aftesite e Kerkuara
Te kete aftesi shume te mira komunikimiI afte per te punuar ne fluks pune dhe nen presionTe jete i afte per te punuar si pjese e nje skuadre (pune ne grup),Te pelqeje punen me njerezit. Shënime
Procedura e Aplikimit:Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet adreses se e-mail: [email protected]

#Marketing