Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #7606
Data e publikimit 3 Sep 2019 - 13:15
Megatek Albania
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:

Eksperiencat
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve hidraulike

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore, nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
1. Me e-mail: [email protected]
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: 
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania  

#Marketing