Farmaciste të licensuar dhe Teknik/e të Farmacise

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 17 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #3146
Data e publikimit 10 Mar 2018 - 10:45
Medikos Pharma
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Barnatore HUMANA MED  ne Prishtine kerkon të punësoj:


1. Farmaciste të licensuar !

1. Teknik/e të Farmacise !

Eksperiencat

Provojë pune në sektorin farmacisë (Barnatore).


Të gjithë aplikantet të dergojnë  Cv 


CV : [email protected]

#Marketing