Asistent i menaxherit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Flin Flon, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mbështetje teknike Organizativ Percaktimi i problemeve Përgaditje Përgjegjshmëri Planifikim Saktësi
Kategoria Menaxhim
ID e punës #7231
Data e publikimit 5 Jul 2019 - 14:00
McDonald's Canada
Adresa Highway 10a 200 pth & perimeter, Flin Flon, MB-KANADA
Emaili McDonald's Canada Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Asistoni ne organizimin e stafit
  • Merrni pjese ne panaire te ushqimit
  • Kujdeseni per raftet e ushqimit
Eksperiencat
  • Te keni njohuri ne pune me ekip
  • Njohuri te gjuhes angleze
  • Diplome te shkolles se mesme
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 74 herë

#Marketing