Kamarier/e (15) m/f, Kuzhinierë/e (6) m/f, Banakierë/e (8) m/f dhe Pastruese (3) m/f

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 28 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #3688
Data e publikimit 10 Sep 2018 - 19:24
Mc Donald's
Adresa Germany
Emaili Mc Donald's Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kamarier

Detyrat e punës për pozitën Kamarier janë si vijon:

 • Përshëndetja e klientëve, prezentimi i mënyve dhe prezentimi i specialiteteve ditore
 • Përgjigja e pyetjeve sa i përket vakteve të prezantuara në meny
 • Marrja e porosive nga klientët
 • Përgatitja e pijeve, smothive dhe produkteve tjera
 • Dorëzimi i enëve të palara në kuzhinë
 • Përgatitja e çeqeve për pagesë për klientët
 • Mbajtja e pastër e zonës së shërbimit

 

Profili i kandidatëve për pozitën Kamarier duhet të vijon kështu:

 • Nuk kërkohet ndonjë edukim formal
 • Njohja e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar nuk është e domosdoshme, ndërsa njohja e gjuhës angleze është avantazh
 • Aftësi komunikuese
 • Të orientuar në shërbim ndaj klientëve
 • I orientuar në detaje
 • Aftësi ndërpersonale


Kuzhinier

Detyrat e punës për këtë pozitë janë:

 • Përgatitja e listës për gjithë përbërësit e nevojshem për përgatitjen e ushqimit dhe vakteve
 • Përgatitja e pjesëve si prerja, zierja, gatimi etj
 • Përgatitja e ushqimit në pajisje të ndryshme
 • Kontrollimi i ushqimit gjatë përgatitjes
 • Siguroni prezantim të shkëlqyer të vakteve
 • Kontrolloni cilësinë e materialit për gatim

 

Profili juaj:

 • Përvojë e dëshmuar si kuzhinier
 • Njohja e gjuhës gjermane
 • Njohja e disa procedurave të gatimit
 • Aftësi të zbatoni rreguloret e gatimit dhe higjienës
 • Përgjegjësi në zbatimit e dispozitave HAACP
 • Aftësi të punoni në ekip
 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi
 • Gjendje e mirë fizikeBanakier

Si banakier detyrat tuaja të punës tek McDonald's Deutschland LLC janë:

• Përgatitja e pijeve sipas porosive të klientëve
• Ndërveprimi me klientët
• Vlerësimi dhe plotësimi i nevojave të klientëve
• Planifikimi dhe prezantimi i menyve
• Qëndrimi i fokusuar ndaj klientëve
• Zbatimi i të gjitha dispozitave të shërbimit


Pastruese

Për këtë pozitë kandidatët do zhvillojnë aktivitetet vijuese:

 • Pastrimi dhe mirëmbajtja e zonave të specifikuara më kontratë
 • Inspektimi dhe dokumentimi i aktiviteteve mirëmbajtëse
 • Kryerja e pastrimeve të rënda dhe pjesëmarrja në projekte specifike pastruese
 • Njoftimi i departamenti për nevojën e riparimeve dhe parregullsi
 • Kryerja e riparimeve minore sipas njohurive tuaja
 • Mirëmbajtja e magazinave
 • Bashkëpunimi me pjesën tjetër të stafit
 • Zbatimi i dispozitave mbi pastërtinë

 

Profili juaj:

 • Përvojë e dokumentuar pune si pastruese
 • Aftësi të merreni më pajisje dhe makineri të rënda
 • Njohuri në kemikaliet me të cilat performohet pastrimi
 • Njohuri në lidhje me Rregullat mbi Sigurimin e Materialeve
 • Integritet
 • Së paku shkolla e mesme

 

Të interesuar për ndonjërën prej këtyre vendeve të punës?! Atëherë mos hezitoni të dërgoni CV tuaj profesionale së bashku me dokumentet tjera mbështetësë tek ne!

CV mund ta dërgoni në kompaninë ndërmjetuese PUNSOHU EU SH.P.K në këtë adresë [email protected]

 

Apliko tani:

http://www.punsohu.eu/sq/apliko

 

Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 2,534 herë

#Marketing