Perfaqësues Mjekësor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni KS, Kosovë
Data e skadimit 21 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #3553
Data e publikimit 15 May 2018 - 04:52
Mb Pharma Shpk
Adresa Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania farmaceutike MB Pharma, përfaqësues i fabrikës PHARMACTIVE Ilac Turqi me qendër në Prishtinë, kërkon të punësojë: Përfaqësuese Mjekësor për tërë teritorin e Kosovës.

Eksperiencat

•Të jetë e diplomuar në një nga degët e farmacisë, mjekësisë, kimisë, biologjisë.
•Të posedojë patent shofer të kategorisë B,
•Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike,
•Të njohë të pakten një gjuhë të huaj, e preferuar gjuha angleze,
•Te jetë energjike,komunikuese dhe e aftë të punojë në grup,
• Mosha e preferuar 20-28 vjeç.


Te interesuarat të dërgojne CV në email adresën: [email protected]
Konkursi është I hapur deri me datën: 21.05.2018

Adresa: Uglarë p.n. 10500 Graçanicë, Republika e Kosovës.

#Marketing