Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Münster, North Rhine-Westphalia, Germany, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Punë ekipore
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5623
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 10:45
Maxime Media
Adresa Weselerstrasse 565 Münster, North Rhine-Westphalia, Germany
Emaili Maxime Media Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jobbörse-direkt.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

-Renovimi i ndërtesave të vjetra

-Veshja e murit me letra

-EIFS

-Pikturë/lustrim

-Mbushje

-Suvatim

Eksperiencat

-Të keni një trajnim professional si moler

-Të jeni  të besueshem

-I ndërgjegjshem

-Puntor(lojtar) ekipi

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 127 herë

#Marketing