Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni LÉON-TRÉPANIER TROIS-RIVIÈRES (QUÉBEC), Kanada
Data e skadimit 15 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Percaktimi i problemeve Përfshirja Përgaditje
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6283
Data e publikimit 15 May 2019 - 15:00
MASKIMO CONSTRUCTION INC.
Adresa 2500, LÉON-TRÉPANIER TROIS-RIVIÈRES (QUÉBEC) G9A 5E1, Kanada
Emaili MASKIMO CONSTRUCTION INC. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë inxhinierik kërkojmë të punësojmë një individ ta kualifikuar si:

Punëtor ndërtimi

Eksperiencat
  • I aftë të merret me ngarkimin e shkarkimin e materialeve
  • Mirëmbajtja e vendit të punës
  • Ofrimi i aktiviteteve ndihmëse
  • I zellshëm
  • I aftë të punoni në ekip
  • I përgjegjshëm dhe
  • I shkathët
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 197 herë

#Marketing