Ndihmes Kuzhinier ne Fushen e Kateringut dhe Self - Service

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 23 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Saktësi
Kategoria Restaurant
ID e punës #9778
Data e publikimit 26 Nov 2019 - 11:30
Maritim Hotel Plaza Tirana
Adresa Rruga;Abdi Toptani, Nr18, Tirane, Shqipëri
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Maritim Hotel Plaza Tirana po kerkon kandidate te pershtatshem per pozicionet e lira ne Departamentin e Kuzhines.

Pozicioni: NDIHMES KUZHINIER NE SEKTORIN E STAFF CANTEEN

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Meson te pergatise te gjithe artikujt ushqimore sipas metodave dhe recetave te percaktuara.
  • Mat dhe perzien perberesit sipas formules standarte per te pergatitur ushqimin nen mbikqyrjen e supervizorit (Chef de Partie) ose zevendesuesit te tij.
  • Pergatit (mis-en-place) ushqimin ashtu si kerkohet.
  • Merr pjese ne udhezimet qe jepen mbi politikat dhe standartet e kontrollit te racionit ne pjate.
  • Magazinon te gjithe artikujt ushqimore sipas procedurave te percaktuara.
  • I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se Hotelit.
  • Pastron dhe ruan pajisjet, enet e kuzhines dhe frigoriferet.
Eksperiencat
  • Te kete 1-2 vjet esksperience te meparshme ne fushen e Kateringut dhe te Self - Service.

Per ta aplikuar kandidatet duhet te dergojne nje CV duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni. Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail [email protected] *Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergeruar nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do t'i shperndahet asnje pale te trete.