Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Halle, Gjermani
Data e skadimit 3 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #6331
Data e publikimit 16 May 2019 - 16:30
Marienheim Halle
Adresa Schulstr. 18 33790 Halle Gjermani
Emaili Marienheim Halle Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.marienheim-halle.de
Rrjetet
Përshkrimi

Cka ofrojmë ne:

  • Pagesë nga AVG Caritas
  • Pagesë për pushime dhe krishtlindje
  • Provizion pensional sipas profesionit
  • Punë në një ekip motivues
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitja e vakteve të shijshme dhe të ndryshme varësisht prej recetës
  • Shërbimi i ushqimit
  • Inspektimi dhe dokumentimi i brendshëm
  • Aktivitetet pastruese në kuzhinë
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 228 herë

#Marketing