Punëtor në magazinë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 2 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3317
Data e publikimit 13 Aug 2018 - 10:24
Manpower
Adresa • Bern 6 • Referenz190169-78-36
Emaili Manpower Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.manpower.ch
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimet e ndryshme
  • Skanimi i produkteve në magazinë
  • Mirëmbajtja e të dhënave në sistem
  • Pjesëmarrje aktive në projekte
Eksperiencat
  • Kualifikim në këtë fushë
  • I aftë të operojë me precizitet
  • Përvojë paraprake në këtë fushë
Kjo ofertë ka 20 aplikues dhe është shikuar 1,870 herë

#Marketing