Ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bern, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8513
Data e publikimit 2 Oct 2019 - 11:45
Manpower
Adresa • Bern 6 • Referenz190169-78-36
Emaili Manpower Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.manpower.ch
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në rajonin e Bernit dhe do të ndihmoni në punë teknike të ndryshme si ndihmës në sektorin tuaj të dëshiruar (murator, zdrukthëtar, marangoz, ndërtim i rrugëve, ndërtues i kulmeve, shtrues i pllakave, etj.).
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 195 herë

#Marketing