Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Germany, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Bashkpunues I adaptueshëm Këshillim Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Kujdesshmëri Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4204
Data e publikimit 13 Jan 2019 - 19:15
Manpower GmbH & Co. KG
Adresa Lenbachpl. 1, 80333 München, Germany
Emaili Manpower GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Oferta jonë për ju;

  • Një pagë e bazuar në GDP dhe marrëveshje kolektive
  • Pagesë për pushime, gjatë findjavës dhe benificione tjera

Tek klientët tanë ju do gëzoni:

  • Pagë prej 15.50€ pas 7 muajsh
  • Shërbime të lira nga ana e kompanisë
  • Mjedis modern pune
  • Makina moderne pune
  • Vend parkim falas për punonjësit

 

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 385 herë

#Marketing