Shofer / Logjistikë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CH, Zvicër
Data e skadimit 13 Nov 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #2828
Data e publikimit 24 Sep 2018 - 08:42
Manpower CH
Adresa Herzogstrasse 3 3014 Bern
Emaili Manpower CH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.manpower.ch/en
Rrjetet
Përshkrimi

Manpower CH kërkon shofer për dorëzimin e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Dorëzimi i produkteve ushqimore dhe jo ushqimore
 • Marrja dhe shpërndarja e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore
 • Ndihma në marrjen, shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave
 • Shkarkimi profesional dhe ruajtja e mallrave në magazinë
 • Asistim në deponimin e përgjithshëm, pastrimin, dhe mirëmbajtjen e automjeteve
Eksperiencat
 • Disa vitë përvojë pune si shofer
 • Posedimi i patent shoferit, kategoria B; idealisht C, E
 • Përgatitja e magazinës / logjistikës është e dobishme
 • Lojtar ekipor
 • Punë e pavarur, dhe e saktë
 • Qëndrimi komunikues, i hapur
 • Gjendje e mirë fizike për shkak të punës manuale
 • Rezistim ndaj stresit, elastik, fleksibil
Kjo ofertë ka 22 aplikues dhe është shikuar 2,178 herë

#Marketing