Kopshtarë / Ndërtimtarë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bern, Zvicër
Data e skadimit 7 Nov 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2830
Data e publikimit 18 Sep 2018 - 13:48
Manpower CH
Adresa Herzogstrasse 3 3014 Bern
Emaili Manpower CH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.manpower.ch/en
Rrjetet
Përshkrimi

Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në rajonin e Bernit dhe do të ndihmoni në punë teknike të ndryshme si ndihmës në sektorin tuaj të dëshiruar (murator, zdrukthëtar, marangoz, ndërtim i rrugëve, ndërtues i kulmeve, shtrues i pllakave, etj.).

Eksperiencat

Për këtë aktivitet ne kërkojmë persona stabilë dhe me prirje në zanate, të cilët janë me përvojë në punë fizike dhe në zanat.

Stefan Sommer ju informon më gjerësisht rreth këtij vendi të punës. Mund të kontaktoni në numrin: 058 307 37 24 ose përmes E-Mail: [email protected]

Kjo ofertë ka 46 aplikues dhe është shikuar 4,674 herë

#Marketing