Punëtor për vendosjen dhe renovimin e kulmit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6449
Data e publikimit 24 May 2019 - 20:00
Manpower AS
Adresa 4297 Skudeneshavn
Emaili Manpower AS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.manpower.no/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Aktivitete të përgjithshme në vendosjen e kulmit dhe tjegullave
  • Punë të ndryshme në lidhje me dizajnimin e kulmeve
  • Saldimi i tjegullave nëse është e nevojshme
Eksperiencat
  • Trajnimi apo shkollimi si punonjës i kualifikuar për vendosjen e tjegullave dhe kulmit/apo përvojë pune në këtë fushë
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
  • Shkathtësi të sigurta pune
  • Njohja e mire e gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 301 herë

#Marketing