Instruktor per Autoshkolla

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Manitoba Public Insurance
Adresa Gretna, MB-KANADA
Emaili Manitoba Public Insurance Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Jeni pergjegjes per mesimin e nxenesve
  • Jeni pergjegjes per mirembajtjen e makines se autoshkolles
  • Jeni pergjegjes per pagesat dhe regjistrimet
Eksperiencat
  • Përfundimi i shkollës së mesme.
  • Leja e instruktorit - certifikimin - trajnimi .
  • Disa vite pervoje pune
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme te gjuhes angleze
  • Aftësi të mira ne MS Office .
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 53 herë

#Marketing