Depoist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bochum, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #8818
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 09:15
Manfred Reiner
Adresa Bochum
Emaili Manfred Reiner Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbledhja e tubave të çelikut
  • Kontroll i hyrjes dhe daljes së mallërave
  • Punë me makineri në fushën e përpunimit (sharrim, prerje etj)
Eksperiencat
  • Kujdes dhe saktësi në kryerjen e punës
  • Përvojë punë një vjeçare në punën si deposit
  • Bashkëpunues me ekipin e punës
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 267 herë

#Marketing