Punëtorë ndihmës në skele

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aschaffenburg, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Kujdesshmëri Motivues Organizativ
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4516
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 13:33
Malerbetrieb Kolb & Kern
Adresa KOLB & KERN Gerüstbau GmbH Uta Kern Lauestraße 5 63741 Aschaffenburg
Emaili Malerbetrieb Kolb & Kern Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.kolb-kern.d
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndihmë gjatë montimit dhe demontimit të skeleve
  • Mirëmbajtja, sigurimi dhe pastrimi i punishteve
  • Mirëmbajtja e depove
Eksperiencat
  • Përvojë në montimin e skeleve
  • Patentë shoferi për kamion (7,5 t) e dëshirueshme
  • Fleksibilitet motivacion, angazhim
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 246 herë

#Marketing