Enëlarës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Toronto, ON, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #8394
Data e publikimit 30 Sep 2019 - 10:41
Malaparte
Adresa Toronto, ON
Emaili Malaparte Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Fut ne funksion larëset e enëve.
Lani enët prej qelqi dhe enët e mëdha.
Sanitizoni dhe lani enët dhe sendet e tjera me dorë kur kërkohet.

Eksperiencat

Përvoja e mëparshme në një rol larësesh për enë ose një mjedis të ngjashëm është përparësi.
Vëmendje në detaje.
Aftësia për të marrë drejtim dhe për të qëndruar i qetë nën presion ndërsa punoni në një mjedis me hapa të shpejtë.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 167 herë

#Marketing