Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Philipsstraße 8 52068 Aachen GERMANY, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Bashkpunues Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Përgjegjshmëri
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4174
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 13:00
Magritek
Adresa Philipsstraße 8 52068 Aachen GERMANY
Emaili Magritek Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi, ngjitja dhe mirëmbajtja e pajisjeve mekanike dhe elektrike, performimi i montimeve në bazë të dokumentimit dhe skicimeve
  • Rregullimi dhe optimizimi i komponentëve elektrikë për përdorim si produkt final duke përdorur analizat e rrjetit dhe oskiloskopët
  • Kontrollimi i cilësisë së komponentëve të prodhuar
  • Performimi i testimit për sigurimit e pajisjeve
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 209 herë

#Marketing