Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aachen, Gjermani
Data e skadimit 8 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3900
Data e publikimit 9 Nov 2018 - 07:45
Magritek
Adresa Philipsstraße 8 52068 Aachen GERMANY
Emaili Magritek Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e punëtorisë sonë në qytetin e Aachen, kërkojmë për një elektricist sa më shpejtë që është e mundur, i cili do ofrojë një kontribut madhor në të ardhmen e kompanisë sonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi, ngjitja dhe mirëmbajtja e pajisjeve mekanike dhe elektrike, performimi i montimeve në bazë të dokumentimit dhe skicimeve
  • Rregullimi dhe optimizimi i komponentëve elektrikë për përdorim si produkt final duke përdorur analizat e rrjetit dhe oskiloskopët
  • Kontrollimi i cilësisë së komponentëve të prodhuar
  • Performimi i testimit për sigurimit e pajisjeve
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 120 herë

#Marketing