Shitës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Moncton AB, Kanada
Data e skadimit 31 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mikpritje
Kategoria Shitje
ID e punës #6907
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 14:00
MacArthur's Carpet & Upholstery Care
Adresa Moncton AB
Emaili MacArthur's Carpet & Upholstery Care Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Bën shitje te mallrave apo shërbimeve,
  • Kontakton klientet përmes telefonit,
  • Ofron klientit shërbime
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Nuk kerkohet   
  • Eksperienca e punës –  Nuk kerkohet mirpo konsiderohet asset
  • Produktet e shitjes – Telemarketing
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 50 herë

#Marketing