Pastrues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Vaxholm, Suedi
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7819
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 11:00
Löfberg Service AB
Adresa Vaxholm
Emaili Löfberg Service AB Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përkushtim dhe aftësi për t'i ofruar klientit shërbim cilësor
  • Të jeni të përpiktë, të kujdesshëm dhe të përgjegjshëm
  • Të punoni në mënyrë të pavarur dhe të merrni përgjegjësinë tuaj
Eksperiencat
  • Të flisni suedisht dhe / ose anglisht
  • Licencat për vozitje janë të vlefshme, por jo një domosdoshmëri
  • Ta konsideroni veten si pjesë e ekipit tonë dhe trajtojini punonjësit tuaj me dashamirësi dhe respekt
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 207 herë

#Marketing