Punonjes/e Sektori i Makinave me qira

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 22 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7354
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 09:39
Lions Car Hire sh.p.k
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • " Lions Car Hire sh.p.k kerkon punonjes te kualifikuar dhe te pergjegjshem, korrektesi, ndershmeri dhe saktesi ne pune".
    Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te t tyre ne adresen e e-mail [email protected]
    si dhe te kontaktojne ne numrin : +355 (0) 68 5555 068

#Marketing