Asistent ekzekutiv

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Toronto, ON, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ekzekutiv
ID e punës #9782
Data e publikimit 26 Nov 2019 - 12:15
Linds & Associates
Adresa 161 Bay St #2700, Toronto, ON M5J 2S1, Canada
Emaili Linds & Associates Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Trajtoni detaje administrative në lidhje me kontabilitetin, hapjen dhe mbylljen e dosjeve, faturimin, etj.
  • Hartimi i postave elektronike dhe dokumentacionit.
  • Menaxhimi i kalendarit, përfshirë bërja e marrëveshjeve të takimit / udhëtimit / konferencës.
Eksperiencat
  • Përvoja e firmës juridike është absolutisht e nevojshme, por çdo fushë e ligjit do të preferohet.
  • Duhet të jetë i aftë në faturim.
  • Aftësi të forta teknike, të afta me përpunimin e dokumenteve.
  • Aftësi të shkëlqyeshme për komunikim, organizim dhe korrigjim.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 420 herë