Recepsionist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #8774
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 11:45
Lindner Hotel & Residence Main Plaza
Adresa Walther-von-Cronberg-Platz 1, 60594 Frankfurt am Main, Germany
Emaili Lindner Hotel & Residence Main Plaza Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Organizimi dhe administrimi i recepsionit
  • Paraqitje miqësore dhe e sjellshme me klientët, kolegët dhe partnerët tanë
  • Pranimi dhe organizimi i rezervimeve
  • Përgjigja në thirrjet telefonike, në postën elektronike dhe ndaj kërkesave të klientëve dhe bashkëpunëtorëve tanë
  • Pjesëmarrja në ofrimin e ndihmës kolegëve tuaj gjatë organizimit të evenimenteve gala
Eksperiencat
  • Edukim apo trajnim në fushën e shërbimeve, hotelieri apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
  • Së paku dy vite përvojë pune në këtë fushë
  • Njohuri e sigurtë e pakos MS OFFICE
  • Njohuri bazike të gjuhës gjermane dhe angleze
  • I organizuar, i orientuar në shërbime, i pavarur dhe i strukturuar
Kjo ofertë ka 8 aplikues dhe është shikuar 360 herë

#Marketing