Nënpunës teknik për blerje (m/f)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drenas, Kosovë
Data e skadimit 9 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mbështetje teknike Mikpritje Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #7436
Data e publikimit 15 Aug 2019 - 13:00
Liftkos Sh.p.k
Adresa Drenas
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Studime të përfunduara teknike (Inxhinieri Ekonomike) ose shkollim të ngjashëm
  • Disa vite përvojë në blerjen operacionale
  • Përvoja në prokurimin ndërkombëtar dhe logjistikë
  • E dëshiruar përvojë pune në industrinë ashensor
  • Njohuri të mira në MS Office
  • Negocime të sigurta në gjuhën Gjermane dhe Angleze në të folur dhe të shkruar
  • Vetëdije të lartë të kostos dhe një fokus të mirë ndaj konsumatorëve dhe një rezultat të orientuar, të strukturuar dhe aftë për të punuar në mënyrë të pavarur.
  • Besueshmërinë, aftësitë komunikuese dhe aftësitë e ekipore
  • Patentë shofer

#Marketing