Dizajnuese e thonjëve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Vaughan, ON, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Art & Dizajn
ID e punës #9517
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 11:15
LifeSpa Salon
Adresa 7405 Weston Rd, Vaughan, ON L4L 0H3, Canada
Emaili LifeSpa Salon Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ofron shërbime dhe trajtime të individualizuara të thonjve që plotësojnë nevojat dhe pritjet e klientëve.
  • Edukon klientët në produktet, shërbimet dhe trajtimet e LifeSpa Salon.
  • Diskuton opsionet me klientët për të përcaktuar nevojat individuale të secilit klient.
  • Ofron shërbime të ndryshme për kujdesin e thonjve, duke përfshirë manikyrët natyralë të thonjve, pedikyrët dhe parafinat.
Eksperiencat
  • Diploma e shkollës së mesme.
  • 2 vjet përvojë si teknik i thonjve.
  • Liçensa e Kozmetologjisë në shtetin ku kryhet puna.
  • Certertifikim teknik i thonjve.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 209 herë