Agjent dhe përfaqësues i fermës sonë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St.Gallen, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Komunikim Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #4239
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 19:15
LGT
Adresa St. Gallen, Switzerland
Emaili LGT Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Krijimi i marrëdhënieve të mira me klientë
  • Të përfshihet në aktivitetet ditore në fermë
  • Të përgatitë dokumentet dhe pikat e rendit të ditës për të diskutuar
Eksperiencat
  • I aftë të punojë në disa drejtime
  • Aftësi të shkëlqyeshme kuantitative
  • Me vetë-iniciativë
  • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi dhe planifikimi
  • Njohuri bazike e gjuhës angleze
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 425 herë

#Marketing