Agjent dhe përfaqësues i fermës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St. Gallen, Zvicër
Data e skadimit 29 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqesi
ID e punës #3418
Data e publikimit 10 Aug 2018 - 07:00
LGT
Adresa St. Gallen, Switzerland
Emaili LGT Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një kandidat të kualifikuar për të punuar si agjent dhe përfaqësues i fermës sonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Krijimi i marrëdhënieve të mira me klientë
  • Të përfshihet në aktivitetet ditore në fermë
  • Të përgatitë dokumentet dhe pikat e rendit të ditës për të diskutuar
Eksperiencat
  • I aftë të punojë në disa drejtime
  • Aftësi të shkëlqyeshme kuantitative
  • Me vetë-iniciativë
  • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi dhe planifikimi
  • Njohuri bazike e gjuhës angleze

 

Lokacioni primar është në qytetin St. Gallen të Zvicrës.

 

Dërgoni sa më shpejtë CV tuaj!

e-mail:[email protected]

 

Viber: +383 49 706 600

Whatsap +355697311433

Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 1,617 herë

#Marketing