Recepcionist / e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Mercier QC, Kanadë
Data e skadimit 12 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Analizë Dëgjim Komunikim Organizativ
Kategoria Administratë
ID e punës #5599
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 11:30
Les Résidences Soleil
Adresa e – Mercier QC
Emaili Les Résidences Soleil Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Kërkojmë recepcionist / e qe ka njohuri te shkelqyera ne te folur te gjuhes angleze dhe frenge dhe njohuri te shkelqyera ne te shkruar ne gjuhen frenge.
  • Eksperienca e punës minimalisht nga 7 muaj deri ne 1 vitë.
  • Ne ju ofrojmë kontrat pune me orarë të ndryshem ( me ndrime ).
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 126 herë

#Marketing