Punëtorë në sallën e përpunimit të mishit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 20 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #5604
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 13:30
LEONI NPP
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Leoni shpall konkurs për pozitën:

  1. Punëtorë në sallën e përpunimit të mishit

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë të dergojnë CV me foto dhe referenca vetem ne  E mail[email protected]  

#Marketing