Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Leonhard-Weiss-Str. 2-3, 74589 Satteldorf, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Punë ekipore Veprimet e Pavarura
Kategoria Tjera
ID e punës #4254
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 19:00
LEONHARD WEISS GmbH & Co. KG
Adresa Leonhard-Weiss-Str. 2-3, 74589 Satteldorf,
Emaili LEONHARD WEISS GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi dhe monitorimi i aktiviteteve të ngjyrosjes në sektorin e ndërtimtarisë dhe zonën ku edhe ju veproni
Eksperiencat
  • Preferohet që kandidati ideal të ketë të përfunduar edukimin si ngjyrosës apo së paku ndonjë trajnim në këtë fushë
  • Duhet të keni përvojë pune në fushën e ngjashme
  • Të jeni i aftë të lexoni skicimet inxhinierike dhe të keni aftësi operacionale
  • Duhet të jeni i gatshëm të punoni në disa regjione të ndryshme
  • I pavarur dhe i orientuar në punë, gjithashtu i gatshëm për punë ekipore
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 222 herë

#Marketing