Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 22 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3706
Data e publikimit 14 Sep 2018 - 07:15
Leisslinger Mineralbrunnen GmbH
Adresa Am Frauenholze 2 06667 Weißenfels OT Leißling [email protected]
Emaili Leisslinger Mineralbrunnen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performoni montimin elektronik dhe elektroteknik
  • Mirëmbani sigurinë elektrike dhe elektroteknike të makinerive
  • Personalisht jeni përgjegjës për punët që i performoni
  • Komunikoni me kolegët dhe nëpunësit tuaj
Eksperiencat
  • Jeni i kualifikuar si elektricist apo mekatronist
  • Keni përvojë profesionale si elektricist apo mekatronist
  • Keni përvojë në industrinë elektroinstaluese
  • Jeni komunikativ dhe i strukturuar
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 352 herë

#Marketing