Operimi i kombanjës, traktorit dhe makinave të punës në bujqësi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Heerbrugg, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4230
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 10:00
Leica Geosystems
Adresa Heerbrugg , Switzerland
Emaili Leica Geosystems Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një kandidat që ka përvojë në operimin e kombanjës, traktorit dhe makinave të punës në bujqësi.

Individët preferohet që të kenë përvojë pune në këtë fushë. Ju do operoni makinat e punës në përputhje me aktivitetet ditore biznesore.

Përvoja në operimin e kombanjës është përparësi për këtë vend pune.

 

Ne ofrojmë:

  • Makina moderne pune
  • Mjedis profesional pune
  • Paga konkurruese
  • Mbështetje për akomodim
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 359 herë

#Marketing