Operator i makinave te bujqësisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #6961
Data e publikimit 14 Jun 2019 - 12:30
Leica Geosystems
Adresa Heerbrugg , Switzerland
Emaili Leica Geosystems Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Makina moderne pune
  • Mjedis profesional pune
  • Paga konkurruese
  • Mbështetje për akomodim
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 182 herë

#Marketing