Mekatronik\Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 10 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3634
Data e publikimit 11 Jul 2018 - 11:00
LATZKE Härteprüfung GmbH
Adresa Germany
Emaili LATZKE Härteprüfung GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja dhe riparimi,
  • Konvertimi dhe instalimi në makinat e testimit të fortësisë të prodhuesve të ndryshëm,
  • Instalimi dhe komisionimi,
  • Kalibrimi i makinave të testimit të fortësisë
Eksperiencat
  • Ndonje trajnim te kryer ne mekanik
  • Aftësi të mira mekanike
  • E preferueshme por jo e domosdoshme patenta e shoferit
  • Njohuri të punës
  • Gatishmëria për të udhëtuar dhe një shkallë e lartë iniciative dhe përgjegjësie
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 769 herë

#Marketing