Konkurs në sektorin e blegtorisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Egenhofen, Gjermani
Data e skadimit 27 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #3684
Data e publikimit 10 Sep 2018 - 19:03
Landwirtschaftsbetrieb Müller
Adresa Egenhofen, Germany
Emaili Landwirtschaftsbetrieb Müller Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania blegtoriale gjermane Landëirtschaftsbetrieb Müller me seli në Egenhofen të Gjermanisë ofron mundësi punësimi për kandidatë të kualifikuar dhe me përvojë si Blegtorë.

Eksperiencat

Kandidati ideal krahas aftësivë profesionale kërkojmë që të posedojë edhe këto cilësi personale:

  • Të jetë i hapur dhe komunikativ
  • Të ketë aftësi planifikimi
  • Të ketë një mënyrë të strukturuar të të punuarit
  • Të jetë preciz dhe efikas në orarin e punës
  • Të jetë në gjendje të punojë dhe gjatë fundjavës
  • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe të kontribojë në forcimin e ekipit

 

Kryesisht tek ne kandidatët që punësohen në këtë sektor duhet të posedojnë përvec aftësisë dhe përvojë profesionale në mjeljen, ushyerjen dhe kujdesin e kafshëve.

Kandidati ideal do duhet të njeh dhe ushqimin që duhet të ushqehet secila kafshë shtëpiake vec e vec dhe të ketë njohuri në identifikimin e ndonjë sëmundjeje apo infeksioni të mundshëm tek kafshët që i ka në dispozicion ferma jonë.

Gjatë procesit të aplikimit lusim të gjithë të interesuarit se cfarëdo dëshmie mbi kualifikimet dhe aftësitë tuaja (certifikata, dokumente etj) do paraqesin avantazh për ju.

Të dhënat tuaja personale me rastin e aplikimit tek Punesohu EU do mbrohen me Ligjin mbi mbrojtjen e të dhënave personale të Kosovës, ndërkaq kur aplikacioni juaj përcillet tek ne përmes partnerit tonë të lartëpërmendur në Kosovë atëherë ato do mbrohen me Ligjin mbi mbrojtjen e të dhënave personale të Gjermanisë, ku cdo aplikacion do trajtohet me konfidencialitet të theksuar.

 

Apliko tani:

http://www.punsohu.eu/sq/apliko

Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 3,763 herë

#Marketing