Infermiere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 1 Oct 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Infermijeri
ID e punës #10557
Data e publikimit 1 Aug 2020 - 18:30
Landspitali
Adresa Iceland
Emaili Landspitali Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.landspitali.is
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë infermiere të cilat dëshirojnë që të punojnë në kujdes ndaj pacientëve.

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i vlerësimit të pacientëve
  • Ofrimi i shërbimeve infermierike
  • Pjesëmarrja aktive në projektet shëndetësore
  • Monitorimi i inovacioneve në fushën e shëndetësisë
  • Pjesëmarrja në punë ekipore
Eksperiencat
  • Praktika të pavarura organizative
  • Ambicie profesionale
  • Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi për të punuar në ekip
  • Aftësi për të punuar nën presion
  • Njohja e rredhshme e gjuhës angleze Informata shtesë:
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 34 herë