Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10198
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 20:15
Landeshauptstadt München
Adresa München
Emaili Landeshauptstadt München Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryerja e pavarur dhe autonome e punëve të mirëmbajtjes në të gjitha kanalet në këmbë nga një lartësi prej 900 m
  • Kryerja e asfaltimit, suvatimit, dhe prishjeve të ndryshme, rehabilitimi i pusetave dhe riparimi i kanalizimeve
  • Krijimi i lidhjeve të shtëpive në kanale me dimensione të ndryshme
Eksperiencat
  • Trajnim professional si murator
  • Bashkepunues në ekip
  • I gatshëm të punojë jashtë orarit (me pagese shtesë)
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 895 herë

#Marketing